Ril's Art

Realistisch portret van uw huisdier

U kunt bij mij een realistische tekening laten maken van uw huisdier.
Ik wil dan van u een zo'n scherp mogelijke foto van uw huisdier via de e-mail ontvangen. Het liefst een paar, zodat ik goed de kleuren heb van uw huisdier. De foto moet scherp, hoge resolutie, goed belicht zijn en vooral de ogen moeten goed duidelijk zijn. De ogen maken de tekening.
U krijgt de tekening met een passe-partout erom heen als u wilt. Ik doe er geen lijsten omheen zodat u zelf kan kiezen wat u mooi vindt.

Ik werk op op pastel mat papier met pan pastel en pastel potloden.

Ik teken niet met druk omdat ik ernaast nog een druk bedrijf heb, dus u moet er geen haast mee hebhen. Bestel op tijd, want ik heb meerdere opdrachten.

 

Prijslijst

Tekening 12,5 x 17 cm € 75,00 met passe-partout 20 x 30 cm € 90,00.
Tekening 19,5 x 29,5 cm € 100,00 met passe-partout 30 x 40 cm € 115,00

Grotere tekeningen in overleg.
Dit is 1 tekening van 1 dieren hoofd. Moet ik er 2 op 1 tekening zetten reken ik € 25,00 extra,

 

Tekenles voor kinderen

Tekenles voor kinderen.
Plezier staat voorop bij de tekenles. Goed leren tekenen is vooral veel doen en er veel plezier in te hebben. Bij mij thuis in Burgh-Haamstede geef ik de tekenles aan kinderen van verschillende leeftijden.
Ik werk met kleine groepjes, zo rond de 6 a 8 kindjes. Je hoeft niet te kunnen tekenen om tekenles te volgen. Je leert elke les weer iets nieuws, we werken met verschillende materialen, van kleurpoltoden, stiften, verf, krijt enz, En kom je niet klaar gaan we lekker de week erna er mee verder. We werken lekker in een ontspannen omgeving en hebben veel plezier. De lessen zijn inclusief materiaal en iets te drinken met iets lekkers

 

Prijslijst tekenles

Tekenles maandag groep.
Van 15:00 u tot 16:30 u.
Kosten: € 14,00 per les.
8 lessenkaart voor € 100,00.
Klantjes met een vaste leskaart gaan voor een losse les klant.
VOL = VOL.