Coaching

Binnenkort meer informatie, over coachings en yoga healings sessies !

Kom tot rust in de kudde pony's.

Even helemaal tot rust komen met groeps gestemden.

LAAT HET LOS...

Vanaf het begin van de sessie staan of zitten we in de kudde en de pony's reageren op je aanwezigheid.
We nodigen je uit tot in jezelf te komen, je hoofd leeg te maken en tot rust te komen en rust in je hart te brengen. We luisteren naar ontspannen muziek tijdens de oefeningen, dit kan zijn zittend in een stoel of rustig liggend op een matje. De pony's spiegelen hoe je je zelf voelt ze leven in het hier en nu.
Ze houden ons met liefde een spiegel voor en zo kunnen we dan ook veel van hun signalen leren.
Ze prikken door je masker heen om je eigen ik te stimuleren.

Healing yoga sessies

Creatieve pony coaching

Als Horse reflected coach en mijn creatieve tekentalenten. Kreeg ik het idee om dit met andere te delen.
Dit is meer een workshop die ik zo af en toe ga inplannen. Dit is voor iedereen, je hoeft niet te kunnen tekenen of schilderen. We tekenen of schilderen uit je gevoel. We doet dit ook tussen de kudde, de pony's geven je rust. Soms zijn gevoelens en emoties moeilijk te verwoorden en op een creatieve manier tussen de pony's proberen we zo iets moois recht uit je hart op papier te krijgen. Het gaat ook niet om het resultaat wat je maakt, maar om het proces wat je beleeft. Creatief bezig zijn geeft heel veel rust en ontspanning. Zo kan je even je drukke leven opzij zetten. Ook is er tijd om even kennis te maken met de kudde als je wilt en te ervaren wat ze met je gevoel doen.

Zo'n middag ziet er meestal als volgt uit.
We drinken eerst gezellig wat met wat lekker erbij en als u dat leuk vind gaan we even de kudde in.
Daarna gaan we aan de slag met uw eigen project, laat het los en kijk wat er op papier komt.
U kunt acryl verf gebruiken, pastel krijt, of ecoline, wat u wilt.
Tussendoor nemen we nog een pauze en wat ik aan gaf wilt u zelf alleen nog even de kudde in dan is dat mogelijk.

Workshop voor volwassenen van ongeveer 3 uur
Kleinschalig van 4 tot 8 deelnemers
Kosten: € 45,00 p.p
Workshop speciaal voor kinderen van ongeveer 2 a 2,5 uur
Kosten: € 25,00

U kunt wachten tot er een datum op de site of op facebook staat, maar heeft u zelf een groep mensen kunt u mij altijd een bericht doen. Bij 4 mensen gaat het door.
Let wel op, dit is een activiteit die buiten gebeurt dus het weer moet wel mee zitten.

Kindercoaching

Het is goed voor kinderen om om te kunnen gaan met pony´s. Kinderen komen tot rust en ontdekken hun eigen talenten bij de pony´s.
Je kan bij de pony´s gewoon lekker jezelf zijn en je geheimen bij de pony´s kwijt.

Voor kinderen die niet makkelijk praten is het heel fijn om pony coaching te doen, ook als ze hun gevoel niet kwijt kunnen. Want als je het even niet meer weet helpen de pony´s je er wel door heen.

Individuele kinder coaching is voor kinderen die spelenderwijs op een fijne manier bij de pony´s hun gevoel kwijt kunnen. We gaan samen leuke dingen doen, zo gaan we de pony´s verzorgen, lekker met ze knuffelen, doen leuke spelletjes en maken leuke creaties. We luisteren naar het kind en kijken goed wat hun willen.

Individuele kindercoaching is er voor alle kinderen en voor diverse problemen. Bijvoorbeeld, als er iemand kom te overlijden of is overleden, ouders die gaan scheiden of gescheiden zijn. Maar ook als je moeite hebt om op school mee te komen, je word gepest, of je bent een pester. Maar ook voor kinderen die heel boos zijn op de wereld, of juist verlegen of eenzaam zijn. Eigenlijk met alles waar jij als kind mee zit en wat jij graag anders zouden willen zien. Ieder kind is uniek.